< Terug naar overzicht

Stephan De Zutter en Brigitte Eyen nieuwe consultants HR Consult

Unique HR Consult breidt zijn team van HR-specialisten uit met twee nieuwe consultants: Stephan De Zutter en Brigitte Eyen. Zij verlenen on site HR-diensten bij klanten en bouwen specifieke projecten uit.

Stephan De Zutter (39) studeerde Boekhouding en Fiscaliteit. Na enkele jaren ervaring in accountancy en in de commerciële sector, waar hij zijn eerste stappen zette in HR, werd hij HR-coördinator bij het marketingbedrijf CPM Belgium. Vervolgens zorgde hij voor de rekrutering bij het marketingagentschap Field & Concept. In 2006 ging hij van start als recruitment manager bij USG People, de holdingmaatschappij van Unique. Sinds november 2006 is De Zutter HR-consultant bij Unique HR Consult.


Brigitte Eyen (46) studeerde HRM. Ze deed de voorbije 15 jaar ervaring op als HR-generalist bij International Post Corporation, CSC en ABX Logistics. Bij Unique HR Consult zal Eyen haar expertise ter beschikking stellen van bedrijven voor specifieke HR-projecten zoals de optimalisatie van procedures, prestaties en competentiemanagement.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen