< Terug naar overzicht

Sophie Vandamme nu ook HR-manager voor de Ieperse fabrieken van McBride

Sinds september 2005 is Sophie Vandamme HR-manager Head Office bij McBride Western Continental Europe. Vanaf mei neemt ze ook de HR-verantwoordelijkheid op van de fabrieken Ieper Household en Ieper Personal Care.

Sophie Vandamme (34) zal, samen met Marc Deweerdt (plantmanager Household) en Dries Verbeke (plantmanager Personal Care), de meest efficiënte structuur ontwikkelen voor de verschillende HR-departementen. Het doel is dat elke afdeling (Head Office, Ieper Household en Ieper Personal Care) een maximum aan HR-ondersteuning ontvangt. Vandammes prioriteit bestaat erin om gemeenschappelijke HR-praktijken te creëren en een effectief business process management in te voeren.

Sinds 2005 is Vandamme HR-manager Head Office (137 bedienden) bij McBride. Daarvoor werkte ze voor Europal Group of Companies en SD Worx. Tussen 1999 en 2001 was ze verantwoordelijk voor het HR-beleid voor de Belgische en Luxemburgse vestigingen van Cable & Wireless.

McBride Western Continental Europe is producent van private label-producten voor huishoudelijk gebruik, persoonlijke verzorging en textielreiniging. Mc Bride Head Office telt 137 bedienden, de twee Ieperse fabrieken stellen samen 534 arbeiders en 116 bedienden te werk.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen