< Terug naar overzicht

Sophie Vandamme is de nieuwe Chief HR-officer bij McBride

Sophie Vandamme is benoemd tot Chief HR-officer bij McBride. Het bedrijf is in continentaal Europa de grootste producent en distributeur van reinigings- en verzorgingsproducten onder private label.

Afgestudeerd in Marketing & Procurement Management (1994) en HRM (2002), begon Sophie Vandamme haar carrière bij ADP Dealer Services. Drie jaar later ging ze aan de slag bij Cable & Wireless als HR-generalist voor België en Luxemburg.

Na een passage bij SD Worx als HR-advisor voor de klanten, zette ze in juni 2003 de stap naar Europal Group of Companies als HR & Quality Manager.

In september 2005 ging Vandamme aan de slag bij McBride, waar ze nu reeds tien jaar werkzaam is. Haar parcours bij McBride omvatte de volgende functies: HR-manager met de verantwoordelijkheid van headoffice, vervolgens ook van de fabrieken in Ieper (2005-2008), HR-director Western Continental Europe (2008-2012), HR-director Continental Europe en Group Commercial & Finance (2012-2015) tot ze haar huidige functie als Chief HR-officer opnam.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen