< Terug naar overzicht

Sophie Steenbeke trekt naar VPK Packaging Golfkarton

Sophie Steenbeke is aan de slag gegaan bij VPK Packaging Golfkarton als HR-businesspartner.

Sophie Steenbeke (32) behaalde een bachelor Bedrijfsbeheer – Financie- en Verzekeringswezen aan de Artevelde Hogeschool Gent en een master HR aan Vlekho Brussel (sinds 2009 HUB). Ze startte haar carrière in augustus 2008 in de interim-sector als uitzendconsulente bij Konvert Interim.

In december 2010 ging Steenbeke aan het werk bij DYMO, een onderdeel van NWL Rubbermaid, eerst als HR-analist, later als HR-generalist. Vervolgens was ze HR-generalist bij BARC-CRI en Monsanto Antwerpen. Steenbeke vervulde van november 2014 tot januari 2015 ook nog een tijdelijke consultantopdracht bij R&S Consultant – ESKO.

Op 2 februari dit jaar zette Steenbeke de stap naar VPK Packaging Golfkarton België als HR-businesspartner. Dankzij haar generalistische HR-ervaring binnen een industriële omgeving verwacht ze een meerwaarde te kunnen zijn voor het bedrijf: “Als partner voor het management van de divisie VPK Golfkarton geef ik ondersteuning bij het verder structureren en stroomlijnen van de divisie. De uitdaging ligt in het werken naar een constructieve werksfeer met aandacht voor veiligheid en efficiëntie. Ik fungeer als aanspreekpunt voor zowel leidinggevenden als medewerkers en ga hen begeleiden in dit veranderingsproces.”

Concreet zal ze zich voornamelijk toeleggen op doorstroom, uitstroom, opleidingsbeleid, syndicaal overleg en communicatie. Door echt aanwezig te zijn op de werkvloer mikt Steenbeke op een laagdrempelige en toegankelijke HR-afdeling.

VPK Packaging Group is een verticaal geïntegreerde Belgische verpakkingsgroep, die beschikt over meer dan 35 internationaal gevestigde productiesites met in totaal meer dan 3500 medewerkers. We spreken over een duizendtal werknemers in België, van wie het grootste deel in de productiesites in Oudegem en Erembodegem. VPK is actief in de regio Oudegem-Aalst, Meer en Harelbeke.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen