< Terug naar overzicht

Sophie Lepercq HR-directeur Belux bij JCDecaux

Sophie Lepercq is de nieuwe HR-directeur Belux bij JCDecaux, de groep die zich toelegt op buitenreclame en publieke deelfietsen.

sophie-lepercq.jpg

Sophie Lepercq (35) startte haar loopbaan in personeelsrekrutering bij Adecco Finance & Legal. Later volgde Trifinance. In 2008 ging ze aan de slag bij PricewaterhouseCoopers (PwC) in algemeen HR om zich vervolgens te specialiseren in talent development en vorming. In 2011 startte ze als HR-directeur een gloednieuwe HR-afdeling op bij Manutan-Overtoom.

Sinds 1 juli 2014 is Lepercq de nieuwe HR-directeur Belux bij JCDecaux, wereldwijd nummer 1 in buitenreclame en publieke deelfietsen. Het bedrijf stelt 220 medewerkers tewerk in België en Luxemburg.

De aandacht van Lepercg gaat in eerste instantie uit naar het geven van een nieuw elan aan de HR-strategie met een focus op de ontwikkeling van medewerkers. “De marketing- en reclamewereld verandert continu. Om te slagen in deze sector, moet een bedrijf wendbaar zijn. Daarom is het belangrijk dat werknemers innovatief zijn en initiatief kunnen nemen”, legt Lepercq uit.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen