< Terug naar overzicht

Sophie Frateur is consultant bij Katena

Sophie Frateur is sinds april consultant bij adviesbureau Katena.

Sophie Frateur (37) is arbeids- en organisatiepsycholoog van opleiding. Na haar studies ging ze meteen aan de slag bij Quintessence Consulting.

Na zes jaar ging Frateur aan de slag bij de Randstad Group, waar ze verantwoordelijk was voor de inhoudelijk-methodologische uitwerking van de toen nog jonge divisie ‘Randstad Recruitment en Selection’ en een trekker was in de ontwikkeling van de hieraan gekoppelde expertise van het team consultants. Daarna verhuisde ze naar het hoofdkantoor, waar ze als HR-advisor het lijnmanagement en de HR-businesspartners van Randstad bijstond in alle vragen rond loopbaan en ontwikkeling en ondersteunende processen en instrumenten op dit vlak uitwerkte.

In 2011 werd Frateur diensthoofd HRM bij de beschermde werkplaats Bewel. Ze gaf er vorm aan een nieuwe HR-visie en -beleid.

Sinds april 2012 is Sophie Frateur consultant bij Katena. Het bureau werd ruim een jaar geleden opgericht en wordt geleid door Jo De Bruyne en Leon Vliegen.

“De kans om samen met gepassioneerde en gelijkgestemde HR-talenten een jonge consultingorganisatie te kunnen uitbouwen wilde ik niet laten liggen. Ik kijk er naar uit om als senior HR-consultant samen met onze opdrachtgevers op zoek te gaan naar de beste manier om talenten in hun organisatie te ontdekken, te stimuleren en te doen groeien”, zegt Frateur.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen