< Terug naar overzicht

Sofie Van Veirdegem expert talent en arbeidsmarkt bij Agoria

Sofie Van Veirdegem is aan de slag gegaan als expert talent en arbeidsmarkt bij Agoria, de sectorfederatie van de technologische industrie.

Sofie Van Veirdegem (32) is master Romaanse Talen (KU Leuven) en heeft een aanvullende master Europese Studies (ULB). In 2004 startte ze haar loopbaan als consultant bij Axis. In 2007 stapte ze als senior consulting banking over naar Page Personnel. De voorbije drie jaar was ze senior consultant rekrutering & selectie bij Hudson.

Sinds maart 2013 is Van Veirdegem expert talent en arbeidsmarkt bij Agoria, de sectorfederatie van de technologische industrie. Het expertisecentrum waar ze deel van uitmaakt, begeleidt bedrijven bij het opzetten van geïntegreerde opleidingsplannen, het afstemmen van het onderwijsaanbod op de arbeidsmarkt en het opzetten van projecten rond successieplanning en duurzaam personeelsbeleid. Andere projecten waar ze aan meewerkt, zijn het opzetten van 'best practices' tussen verschillende bedrijven en events om de aantrekkelijkheid van de technologische sector extra in de verf te zetten.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen