< Terug naar overzicht

Sofia Van Overmeire international business partner bij HR Builders

Om de activiteiten buiten België verder uit te bouwen, heeft HR Builders Sofia Van Overmeire aangetrokken als international business partner.

Sofia Van Overmeire (41) behaalde in 1998 een master Bedrijfspsychologie aan de Universiteit Gent. Gedurende de eerste 8 jaar van haar loopbaan werkte ze als senior consultant Werving, Selectie, Assessment & Development bij Search & Selection. In 2005 startte ze als HR-businesspartner in het UZ-Gent, waar ze de interne HR-consultancy-cel hielp uitbouwen en diverse organisatie-ontwikkelingsprojecten begeleidde. Vanaf 2008 combineerde ze dit met een zelfstandig bijberoep als HR-consultant. 

Sinds 2011 woont en werkt Van Overmeire in Frankrijk. Als HR-manager voor de Nederlandse Spoorwegen hielp ze vanuit Parijs de start-up van een Franse retailorganisatie mee uitbouwen. 

Nu begint Van Overmeire bij HR Builders, gespecialiseerd in HR-interim-management, in de rol van international business partner. Het bedrijf is haar alvast niet vreemd: als oude studiegenoot op zowel het college als aan de universiteit van oprichtster Katrien Devos volgt ze HR Builders al van bij de start.

De bedoeling is de Europese markt verder uit te bouwen en op de kaart te zetten. “We weten wat we aan elkaar hebben”, stelt Van Overmeire. “Deze nieuwe carrièrestap voelt een beetje als thuiskomen. Ik werk voor een internationaal bedrijf met Gentse roots en de job verenigt alles wat ik graag doe.”

 


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen