< Terug naar overzicht

Sigrid Van Schelstraete van De Witte & Morel naar Guidant

Patrick Haelterman werd bij Guidant recentelijk benoemd tot country manager België voor de business unit Vascular Interventions. Hij wordt in zijn functie van talent recruitment en development manager opgevolgd door Sigrid Van Schelstraete.

Sigrid Van Schelstraete (32) is geen onbekende bij Guidant. Als principal consultant Competency and Reward Management bij De Witte & Morel (2000-2004) werkte ze recentelijk reeds samen met Patrick Haelterman aan een project rond competentieontwikkeling voor het verkoopsteam (zie HR Square nr. 15). In haar nieuwe baan zal ze blijven samenwerken met haar vroegere werkgever, die een geprefereerde partner is voor de development centers van Guidant.


Sigrid Van Schelstraete is licentiate Organisatiepsychologie (Universiteit Gent) en master in European Human Resource Management. Ze was gedurende vier jaar wetenschappelijk assistente aan de Vlerick Leuven Gent Management School, vooraleer ze in juni 1999 voor een half jaar naar de Verenigde Staten trok om er als researcher te werken bij Eli Lilly. Guidant, actief in medische apparatuur voor hoofdzakelijk hart- en vaatziekten, is een spin-off van Eli Lilly en telt wereldwijd 12.000 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen