< Terug naar overzicht

Sige Mariën nieuwe directeur Consulting bij SD Worx

Sinds 1 april is Sige Mariën directeur Consulting bij HR-dienstverlener SD Worx. Hij zal het ‘consultancy & learning’-aanbod verder uitbouwen, zowel in België als internationaal. De voorbije twee jaar was hij actief als general manager van SD Worx F

Sige Mariën (43) studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW) aan de Universiteit Antwerpen en volgde nadien een executive MBA aan de Antwerp Management School. Sinds 1996 is hij aan de slag bij SD Worx, waar hij een ruime ervaring opbouwde in diverse managementfuncties. Zo was hij de afgelopen vijftien jaar actief als business unit manager KMO, business unit manager Social Profit en director Multi Country Services. De voorbije twee jaar stond hij aan het hoofd van SD Worx in Frankrijk.

Steven Van Hoorebeke, CEO van SD Worx, commentarieert: “Sige Mariën heeft al een mooi parcours afgelegd binnen SD Worx. Zijn internationale ervaring en ruime expertise in payroll en HR zullen ons helpen om de positie van SD Worx als brede HR-speler verder uit te bouwen, zowel in België als over de landsgrenzen heen.”

Sige Mariën zegt zelf: “Dankzij de schat aan data waarover we beschikken en de expertise van onze 150 consultants bieden we onze klanten inzichten en toepasbaar advies om hun HR-beleid te optimaliseren. We zullen ook verder inzetten op innovatieve HR-oplossingen. Thema’s zoals flexibel verlonen, employability of duurzame inzetbaarheid en het mobiliteitsbudget zijn hiervan mooie voorbeelden.”

Als directeur Consulting vervoegt Sige Mariën het executive committee van SD Worx. Hij zal rapporteren aan CEO Steven Van Hoorebeke.

Jean-Luc Barbier, voormalig international vice president bij ADP en sinds 1 december 2014 aan boord bij SD Worx als international sales executive, zal Sige Mariën opvolgen als general manager van SD Worx Frankrijk. 

Bron: SD Worx (sdworx.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen