< Terug naar overzicht

Shanthi Flynn benoemd tot Chief Human Resources Officer van Adecco Group

Het Zwitserse HR-concern Adecco Group heeft aangekondigd dat Shanthi Flynn vanaf 1 maart 2016 de rol van Chief Human Resources Officer zal opnemen, en in die hoedanigheid als lid in het Uitvoerend Comité zal zetelen.

De Britse Shanthi Flynn (51) is door de raad van bestuur van Adecco Group als de nieuwe Chief Human Resources Officer (CHRO) en lid van het Uitvoerend Comité benoemd. Ze zal haar functie vervullen in Zurich (Zwitserland) vanaf 1 maart 2016.

Flynn heeft bijna 30 jaar ervaring in toonaangevende HR-functies en in het opbouwen van getalenteerde teams. In haar meest recente functie was ze Senior Vice President Human Resources van Walmart Azië, gevestigd in Hongkong (2010-2015). In deze rol leidde Flynn het HR-team voor de retail, dat bijna 150.000 mensen tewerkstelt in meer dan 800 winkels.

Adecco Group, gebaseerd in Zürich, telt meer dan 31.000 medewerkers en 5100 kantoren in meer dan 60 landen. De groep stelt elke dag zowat 650.000 mensen aan het werk. In België heeft de onderneming 800 werknemers en 130 kantoren. Het biedt hier diverse HR-diensten aan onder verschillende merken, zoals XPE (professional staffing), Modis (ICT-professionals), 3W (interim-management) en Lee Hecht Harrison/DBM (loopbaanbegeleiding en outplacement).

Bron: Adecco (adecco.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen