< Terug naar overzicht

Serge De Backer naar R&D Quintessence

Serge De Backer versterkt de R&D-divisie van Quintessence. Jurgen Timmerman promoveert tot IT Manager R&D.

Serge De Backer (28) behaalde een graduaat Informatica, specialisatie Netwerk- en systeembeheer. Hij is gediplomeerd Microsoft professional. Tussen 1997 en 2001 werkte hij als arbeider bij staalfabriek Bekaert in Hemiksem. Hij verliet het bedrijf om als service engineer voor Econocom aan de slag te gaan bij Electrabel. Hij stond zes jaar in voor zowel de first line support (helpdesk) als de second line support (SMS, softwaredistributie, RAS). Bij Quintessence is hij als ICT-medewerker bij de R&D divisie verantwoordelijk voor de opvolging van de helpdesk en de ondersteuning bij de verdere ontwikkeling van de bestaande producten.

Jurgen Timmerman (33), die het aanbod mee op poten heeft gezet, promoveert tot IT Manager R&D. Hij draagt de eindverantwoordelijkheid voor de interne IT-infrastructuur en -ontwikkelingen voor alle vestigingen en de elektronische R&D-instrumenten.

Sinds 1998 is Timmerman R&D-consultant bij Quintessence. Hij ontwikkelde diverse pc in-basketoefeningen en een vormingsinstrument en was beheerder van alle informaticasystemen. Voorheen werkte hij twee jaar bij testsysteem- en testontwikkelaar Cebir. Timmerman is gegradueerde Informatica en Psychologie en volgde in 2001 de opleiding objectgericht programmeren in Java aan de Universiteit Gent. In 2002 verdiepte hij zich aan de Vlerick Leuven Gent Management School in business process redesign.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen