< Terug naar overzicht

Sébastien Thijs technisch adviseur bij Synergie4

Synergie 4 heeft Sébastien Thijs aangesteld als technisch adviseur. Hij biedt juridische ondersteuning aan een brede waaier van sociaalrechtelijke projecten en verdedigt de belangen van de verenigingen van Synergie 4 bij de overheid, de RSZ en fiscus.

Sébastien Thijs (29) is licentiaat in de Rechten (2003, KU Leuven). Aan de ULB specialiseerde hij zich in Sociaal Recht, en aan de KU Leuven volgde hij een aanvullende leergang Pensioenrecht.
Drie jaar lang was Thijs advocaat sociaal recht bij Monard-D’Hulst. Sinds januari 2007 gaf hij Arbeidsrecht aan de XIOS Hogeschool Hasselt. In oktober 2007 werd Thijs dan legal consultant social law bij Deloitte Tax & Legal Services. Sinds 2008 doceert Thijs Sociale Wetgeving voor Syntra.
Als technisch adviseur bij Synergie 4 is Thijs nu actief voor de Vereniging der Kassen voor Gezinsvergoedingen (VKG), de Unie van erkende Sociale Secretariaten van werkgevers (USS), de Vereniging der Sociale Verzekeringsfondsen voor Zelfstandigen (VSVZ) en de Unie van Ondernemingsloketten (UOL).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen