< Terug naar overzicht

Saskia Kinds is nieuwe HR-directeur van USG Innotiv

USG Innotiv, specialist in de tewerkstelling van hoger opgeleide profielen in ICT & engineering en onderdeel van USG People, stelde Saskia Kinds aan als HR-directeur. Zij zal meewerken aan de uitbouw van een HR-beleid voor de vaste en projectmedewerker

USG Innotiv is sinds april 2007 het overkoepelende label van USG People voor de projectsourcing van hoogtechnologisch personeel. Voor haar twee activiteiten – ICT en engineering – zet de onderneming in België 700 professionals in. Kennis en knowhow worden aangeboden via de dienstverleningsvormen projectsourcing (projecten van lange termijn), try & hire (tewerkstelling bij een klant gedurende zes maand waarna een vast dienstverband wenkt) en project- en interimmanagement (opvolging en coördinatie van projecten). Aangezien ICT’ers en ingenieurs tot de knelpuntberoepen behoren, is een doordachte en strategische HR-aanpak essentieel. Deze verantwoordelijkheid rust vanaf nu op de schouders van Saskia Kinds. Als HR-directeur is Kinds verantwoordelijk voor de uitbouw van het HR-beleid voor zowel intern als extern personeel.

Saskia Kinds studeerde in 1994 af als licentiaat Sciences économiques et sociales aan de universiteit van Mons Hainaut. Datzelfde jaar begon haar carrière in de uitzendsector. Kinds was vier jaar actief als commercieel consulente bij Randstad en startte vervolgens het kantoor van View Interim in Sint-Niklaas op. Nog eens vier jaar later ging ze als HR-manager aan de slag bij Keppel Seghers Belgium (milieutechnieken).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen