< Terug naar overzicht

Saskia Kinds algemeen directeur USG Innotiv

USG Innotiv ICT, specialist in de tewerkstelling van hoger opgeleide profielen in ICT en onderdeel van USG People, heeft Saskia Kinds aangesteld als algemeen directeur. Kinds volgt Filip Vanderbeken op.

Saskia Kinds (38) studeerde af in 1994 als licentiaat Sciences Economiques et Sociales aan de Universiteit van Bergen (Mons Hainaut). Datzelfde jaar startte zij haar carrière in de uitzendsector. Kinds was vier jaar actief als commercieel consulente bij Randstad en startte vervolgens het kantoor van View Interim op in Sint-Niklaas. Na vier jaar ging zij als HR-manager aan de slag bij Keppel Seghers Belgium (actief in milieutechnieken).
In maart 2007 werd Saskia Kinds HR Director bij drie zusterbedrijven van USG People. Ze zette haar ervaring op het vlak van HRM en werving en selectie in voor het oplossen van diverse personeelsvraagstukken en de rekrutering in de erg bevraagde marktsegmenten van onder andere IT’ers en ingenieurs. Sinds deze maand volgt Saskia voormalig algemeen directeur Filip Vanderbeken op, die de organisatie verliet.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen