< Terug naar overzicht

SAS Belux benoemt Hélène Ernotte tot HR-manager

Hélène Ernotte promoveert bij SAS Belux tot HR-manager. Zij was voordien HR-businesspartner binnen SAS Belux, met operationele verantwoordelijkheid voor onder meer rekrutering en selectie, en ‘employee development’-programma’s.

Hélène Ernotte werkt sinds oktober 2012 bij SAS Belux als HR-businesspartner. Voordien was ze onder meer bij Microsoft actief als Recruitment Specialist en Junior HR-businesspartner. Zij behaalde een master Psychologie en een master Management aan de KU Leuven.

Een belangrijk onderdeel van de HR-cultuur bij SAS is de bijzondere aandacht voor carrièreontwikkeling, en dat wil Ernotte de komende jaren nog verder uitwerken: “Voor elke medewerker wordt er doorheen zijn of haar carrière voortdurend gezocht naar opportuniteiten om de carrière te ontwikkelen, waarbij zowel de ambities van SAS als van de werknemer gebaat zijn. We willen dit ‘career management’-programma nog verder uitbreiden en ook carrière-ontwikkelingsprogramma’s voor verschillende doelgroepen opstellen.”

SAS is marktleider in analytics. Het bedrijf biedt sinds 1976 software en service-oplossingen voor innovatieve analytics, business intelligence en databeheer, zodat klanten – nu al op meer dan 80.000 locaties - betere en snellere beslissingen kunnen nemen.

Bron: SAS Belux (sas.com)  

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen