< Terug naar overzicht

Sarah Graus adviseur HR-arbeidsmarkt bij Voka - Kamer van Koophandel Leuven

Sarah Graus is aan de slag gegaan als adviseur HR–arbeidsmarkt bij Voka - Kamer van Koophandel Leuven.

Sarah Graus (32) heeft een bachelor Sociaal Werk (Hogeschool Gent, 2004) en een master Sociaal Werk (Universiteit Gent, 2006). In 2009 volgde ze bij Syntra Leuven de opleiding HRM-verantwoordelijke en in 2013 behaalde ze het diploma Specifieke Lerarenopleiding aan VTI Leuven.

Graus startte haar loopbaan in 2006 als educatief medewerker bij Kazou Sint-Michielsbond. In 2010 werd ze educatief medewerker bij Ziekenzorg CM Leuven. In 2011 keerde ze als educatief medewerker terug naar Kazou Leuven. Ze was er onder meer verantwoordelijk voor het uitwerken van vormingen en opleidingen voor monitoren en het ontwerpen van nieuwe vakantieprojecten voor kinderen.

Sinds juli 2013 is Graus adviseur personeelsbeleid en arbeidsmarkt bij de Voka - Kamer van Koophandel Leuven. Ze ondersteunt er de leden van de Kamer van Koophandel met het personeelsbeleid.

“In mijn vorige functies heb ik vooral gewerkt met vrijwilligers en weet dus als geen ander het belang van human capital in een organisatie. HRM boeide me zozeer, dat ik me ook verder heb bijgeschoold in het vakgebied. Ik wil als adviseur HRM-arbeidsmarkt bijdragen aan een duurzaam en humaan HR-beleid binnen onze regio”, zegt Graus.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen