< Terug naar overzicht

Sarah De Donder HR director ManpowerGroup Belux

Sarah De Donder volgt Eric Bruynincks op als HR director van ManpowerGroup Belux.

Sarah De Donder (36) heeft een master Handels- en Financiële Wetenschappen en een specialisatie Human Resources (ICHEC).

Ze deed ervaring op met talentmanagement bij internationale bedrijven. Van 2011 tot 2013 was ze verantwoordelijk voor het HR-beleid in de Benelux voor Kellogs. Daarvoor, van 2004 tot 2001, werkte ze als HR-businesspartner voor verschillende businesseenheden van Pfizer. In het begin van haar loopbaan werkte ze vier jaar als HR-consulente voor Randstad.

Sinds mei 2013 is De Donder HR- irector ManpowerGroup Belux en lid van het directiecomité. Haar voornaamste taak is het uitrollen van een HR-strategie die tegemoet komt en anticipeert op de uitdagingen van de Human Age, het nieuwe tijdperk binnen de wereld van werk, waar onzekerheid en verandering het 'nieuwe normaal' vormen.

De Donder wordt niet alleen verantwoordelijk voor de medewerkers van het commerciële net van de verschillende merken binnen ManpowerGroup. Ze krijgt ook de gedetacheerde specialisten actief in projecten bij de klanten onder haar vleugels. Samen goed voor in totaal zo’n 1000 medewerkers.

De Donder volgt Eric Bruyninckx op, die met pensioen gaat.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen