< Terug naar overzicht

Sandra Boel Director Human Resources Quintiles Belgium

Sandra Boel is sinds begin juli Director Human Resources bij Quintilis Belgium. Ze komt van Nutricia, waar ze als HR Director instond voor de integratie op HR-vlak van Nutricia in Danone.

Sandra Boel (40) heeft een bachelor Bedrijfsbeheer behaald aan de Karel De Grote Hogeschool. Later vulde ze die aan met een masterclass in human resources aan de Vlerick Leuven Gent Management School en met een coachingopleiding aan de UAMS (certified coach). Via Open University volgde ze de opleiding Health Psychology. In oktober start ze met een vier jarige specialisatie in psychotherapie.

Na ervaring te hebben opgedaan in rekrutering- en selectiebureaus ging Sandra Boel in 2001 aan de slag als consultant Recruitment & Selection bij Randstad Services. In 2003 werd ze HR-manager bij Astra Zeneca. In oktober 2008 verhuisde ze naar Nutricia. Als HR Director stond ze in voor de integratie op het vlak van HR van Nutricia in Danone.

Nu keert Sandra Boel terug naar de farmaceutische sector. Sinds 1 juli 2011 is ze Director Human Resources bij Quintilis Belgium. Haar nieuwe functie omvat zowel een HR-ondersteuning van de commerciële als de klinische divisies. Samen stellen ze zo’n 450 mensen tewerk.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen