< Terug naar overzicht

Ruth Neirinck diensthoofd personeel OCMW Tervuren

Vanaf 1 februari neemt Ruth Neirinck de functie op van diensthoofd personeel voor het OCMW Tervuren.

Ruth Neirinck (30) werkt sinds 2001 als maatschappelijk werkster op de sociale dienst van het OCMW. Het OCMW Tervuren vist dus uit de eigen rekruteringsvijver, ondanks het feit dat ook externe kandidaten aan de procedure deelnamen. Neirincks ervaring binnenshuis is hier niet vreemd aan. Ze stond immers zes jaar lang in voor onder andere het toekennen van leefloon en financiële steun, budgetbeheer en begeleiding, schuldbemiddeling en opvanginitiatieven. Bovendien verrichte ze sociaal onderzoek (naar de leef-, financiële- en gezinssituatie van cliënten) en schreef ze sociale verslagen.
Als diensthoofd personeel zal ze de personeelsdienst leiden en het personeelsbeleid en de personeelsadministratie organiseren. Het OCMW Tervuren heeft ongeveer 150 personeelsleden in dienst die hoofdzakelijk tewerkgesteld zijn in de algemene sociale dienst, de thuisdiensten, het seniorencentrum Zoniën en de administratie.
Naast haar opleiding als maatschappelijk werkster behaalde Neirinck ook een kandidatuurdiploma in de Rechten en een mastertitel in de Criminologie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen