< Terug naar overzicht

Rudy De Hainaut neemt fakkel over bij De Facto

De voormalige topman van Alken-Maes, Rudy De Hainaut, neemt bij De Facto Image Building, het reclamebureau gespecialiseerd in HR-communicatie, de algemene leiding over van Etienne Van den Driessche.

Rudy De Hainaut (51) studeerde Economische en Financiƫle wetenschappen aan het Vlekho in Brussel, waar hij sinds jaren en tot vandaag als gastprofessor doceert. Gedurende 16 jaar was hij werkzaam bij Amylum in Aalst. Hij startte er op het financieel juridisch departement, werd in 1982 HR-manager en in 1988 Group HR Director. Hij begeleidde in die functie een aantal acquisities in Oost-Europa en stond in voor de uitwerking van een aangepaste expat policy en salarispolitiek.


In 1994 stapte De Hainaut over naar Alken-Maes. Hij werd er eerst personeelsdirecteur. Via bijkomende opleidingen aan de Danone Academy (high potential) schoolde hij zich om tot commercieel en marketingdirecteur. In 1998 werd hij tot afgevaardigd bestuurder benoemd.


Niet alleen een aanzienlijke uitbouw van het marktaandeel Maes, maar ook het implementeren van een modern HR management behoren tot zijn belangrijkste verwezenlijkingen binnen de brouwerijgroep.


De afgelopen maanden was Rudy De Hainaut actief als senior business en project manager bij Hessenatie Logistics in Antwerpen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen