< Terug naar overzicht

Rose Famaey in dienst bij Structural Design & Analysis (SD&A)

Het personeelsbeleid van engineeringbedrijf Structural Design & Analysis (SD&A) wordt sedert begin september in goede banen geleid door HR-manager Rose Famaey.

Rose Famaey (33) is licentiate Psychologie en graduate in de Toegepaste Communicatie. Ze vulde deze studies aan met opleidingen Human-Resourceswetenschappen en Praktische Managementvaardigheden (EHSAL) en Sociaal Recht (UAMS). Rose verdiende haar sporen in de rekruterings- en selectiebranche als consultant bij adviesbureau Van Loock & Partners en bij GRH Management, waar ze verantwoordelijk was voor het opstarten en uitbouwen van de rekruteringsdivisie GRH Selection (1999-2002).


In opdracht van haar laatste werkgever, Quality Business (R&S en outsourcing), was ze hoofdzakelijk werkzaam bij Agfa Gevaert, waar ze verantwoordelijk was voor re-engineering career center en de implementatie van competentiemanagement.


SD&A, in 2004 winnaar van de Trends Gazelleprijs voor snelste groeier in het Brussels Gewest, is één van de belangrijkste leveranciers in ons land van technische expertise in de industriële sector. Omdat het bedrijf hoofdzakelijk intellectuele prestaties levert, zal een degelijk competentiemanagement één van de prioriteiten worden van Rose Famey. Verder wil ze een degelijk evaluatiesysteem implementeren, alsook de ontwikkelingsmogelijkheden voor de 150 medewerkers verder uitbouwen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen