< Terug naar overzicht

Romina De Smul verlaat OK Consulting voor Transport Maenhout

Romina De Smul heeft afscheid genomen van OK Consulting om het HR-team van Transport Maenhout te versterken. Ze staat er in voor rekrutering en het verder uitbouwen van de HR-processen.

Romina De Smul (27) studeerde Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool West-Vlaanderen (HOWEST) en kon na haar studies tijdelijk aan de slag als HR-medewerker bij Daikin Europe. Na drie maanden werd ze uitzendconsulente bij Start People.

Na drie jaar ruilde De Smul de uitzendsector opnieuw voor HR. Ze werd HR-consultant voor OK Consulting. “Ik stond er in voor het implementeren van een volledig gestructureerde HR-cyclus in kmo’s, ondersteund door HR-software.”

In haar nog prille carrière heeft De Smul nu opnieuw een volgende stap gezet. Sinds juli is ze aan de slag bij Transport Maenhout, een transport- en logistiek bedrijf dat internationaal transport, distributie en logistiek verzorgt. “Gedreven door mijn passie voor HR wil ik meebouwen aan een aangename werkomgeving voor alle medewerkers”, motiveert De Smul. “Door het optimaal inzetten van onze mensen, kunnen ze zich zowel persoonlijk als op professioneel vlak verder ontwikkelen. Op deze manier is het mogelijk om samen verder te bouwen aan de groei van onze organisatie.”

Mooie woorden die De Smul vertaald ziet in een concreet takenpakket. “Ik zal er de verschillende HR-processen verder uitbouwen en implementeren”, zegt ze. “Dat betekent competentiemanagement uitbouwen, evaluatiesystemen uitwerken, functioneringsgesprekken implementeren en het ontwikkelingsmanagement en rewardmanagement verder uitbouwen.” De Smul zal er ook instaan voor de rekrutering.

Transport Maenhout nv heeft vestigingen in Oostende en Wommelgem. De groep stelt 450 medewerkers te werk.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen