< Terug naar overzicht

Roland Juchtmans versterkt BCT Coaching & Training

BCT Coaching & Training kondigt de komst aan van consultant Roland Juchtmans, die zijn leiderschapssysteem MATCH® meebrengt.

Roland Juchtmans, consultant in organisational behaviour en bezieler van het leiderschapssysteem MATCH®, bouwde een rijke internationale loopbaan uit en is onder meer bekend van managementliteratuur als ‘De Match van je leven’ en ‘Winnen door teambuilding’, die hij samen met bondscoach George Leekens schreef.

Het MATCH®-leiderschapssysteem beoogt een verregaande responsabilisering van de werknemers door hen het roer op het vlak van leidinggeven in hand te geven. Roland Juchtmans vond in BCT Coaching & Training de geknipte partner om zijn professioneel legaat te schenken: “MATCH gaat een stap verder dan het klassieke denken over responsabiliseren en BCT volgt die logica in zijn training- en coachingprogramma’s. Het samenbrengen van onze expertises is wat mij betreft een perfect huwelijk.”

Peter Tuybens, Business Manager van BCT Coaching & Training, voegt eraan toe: “Roland Juchtmans is erin geslaagd om een aantal belangrijke principes rond leiderschap en zelfleiderschap te vertalen in een toegepast systeem, dat (stap voor stap) door een volledige organisatie heen kan worden geïmplementeerd. De kernwoorden van deze aanpak zijn ‘ruimte bieden voor eigenaarschap’ én ‘discipline’. De twee gaan immers perfect samen, zoals blijkt uit de talrijke succesvolle implementaties van het systeem. Vooral de nieuwe generatie leidinggevenden stelt vast dat het creëren van professionele ruimte een must is om talentvolle jonge medewerkers aan boord te houden.”

BCT Coaching & Training, een team van twintig senior consultants, is een expertisemerk van Acerta Consult, een divisie van HR-dienstengroep Acerta (die meer dan 1200 medewerkers telt, verspreid over 22 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen