< Terug naar overzicht

Roeland Van Dessel wordt algemeen directeur van View Interim

Roeland Van Dessel werd op 25 oktober benoemd tot algemeen directeur van het uitzendbureau View Interim. Op vraag van stichter Geert Van Stappen neemt hij het roer over. Van Dessel moet het bedrijf afstemmen op de geplande groei.

Roeland Van Dessel (39) behaalde een diploma Handelswetenschappen en een Master of Business Administration aan de Flanders Business School in Antwerpen. Hij begon zijn carrière in diverse commerciële en managementfuncties in binnen- en buitenland en is al vele jaren actief in de uitzend- en HR-sector, bij de Solvus Group en Adecco. Daar was hij eerst directeur sales & marketing voor België om onlangs als Global Group account director verantwoordelijk te worden voor de belangrijkste klanten wereldwijd.


Geert Van Stappen krijgt nu bij View en de Groep Synergie een andere rol. Hij zal zich voornamelijk bezighouden met de verdere strategische ontwikkeling van de specialisaties en met mogelijke acquisities. Deze functie zal hij combineren met de leiding van een nieuw privé-bedrijf.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen