< Terug naar overzicht

Roeland Heyvaerts van KBC naar Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Cliëntenadviseur Roeland Heyvaerts laat de bankwereld achter zich om HR-assistent sociaal welzijn te worden bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen.

Roeland Heyvaerts (30) is bachelor in de Verpleegkunde, optie Sociale Verpleegkunde (Karel De Grote Hogeschool, 2005). Hij deed ervaring op als sociaal assistent voor Artsen Zonder Grenzen te Antwerpen. Bij Sowel (Liberale Mutualiteit) was hij achtereenvolgens verantwoordelijke thuisverpleging & kwaliteitsbeleid en assistent verantwoordelijke thuiszorg regio Mechelen.
Daarna volgde een korte ervaring als gezinsbegeleider bij Oikonde Antwerpen en als thuisverpleegkundige bij het Wit-Gele Kruis van Antwerpen. Sinds 2007 was Heyvaerts cliëntenadviseur bij KBC Bank te Hoboken. Hij geeft zijn carrière nu een nieuwe wending.
Heyvaerts is hij het aanspreekpunt voor diverse bedrijven binnen het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen (o.a. het baggerbedrijf, het sleepbedrijf en de dienst patrimonium) rond aangepast werk, ziekteverzuim en psychosociale begeleiding voor werkgerelateerde problemen. Daarnaast is hij vertrouwenspersoon bij interne klachten en hij staat tevens in voor de organisatie van de jaarlijkse griepvaccinatiecampagne, de praktische uitwerking van de bloedgeefdagen in 2010 en acties in kader van gezondheidspromotie.

Recent trad ook Niki Miseur toe tot het HR-team van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Het bericht over haar carrièrezet leest u hier.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen