< Terug naar overzicht

Robin De Wulf junior HR-adviseur bij MOD WVG

Robin De Wulf is aan de slag gegaan als junior HR-adiviseur bij de afdeling Personeel van de Management Ondersteunende Diensten (MOD) binnen het beleidsdomein Welzijn, Volksgezondheid en Gezin (WVG) van de Vlaamse overheid.

Robin De Wulf (24) is master in de Politieke Wetenschappen (Universiteit Gent, 2006) en master in Personeelswetenschappen (UAMS). Hij startte zijn carrière in juli 2007 als managementtrainee bij Makro Cash & Carry Belgium. Na ongeveer vier maanden verliet hij het programma om aan de slag te gaan als junior HR-adviseur bij de MOD WVG. Naar eigen zeggen een keuze omwille van jobinhoud: “Als mangementtrainee miste ik HR als vakdomein. Ik voelde ook dat ik in een HR-functie een grotere directe meerwaarde kon leveren. Aan de slag gaan als junior HR-adviseur betekende het inruilen van duidelijke carrièreperspectieven voor jobinhoudelijke voldoening.”

Als junior HR-adviseur bij de MOD WVG behoort De Wulf tot het team Personeelsontwikkeling. Hij is het aanspreekpunt voor vorming (maatopleidingen) en prestatiemanagement voor het departement WVG en de agentschappen Inspectie WVG, Zorg en Gezondheid en Jongerenwelzijn. Daarnaast wordt hij mee ingeschakeld bij specifieke HR-projecten en zal hij de recente ontwikkelingen op vlak van HR op de voet volgen, om de bestaande HR-praktijken binnen de organisatie te verbeteren.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen