< Terug naar overzicht

Rob Lagrain senior HRM consultant bij PwC

Rob Lagrain ruilt Capgemini België in voor PwC.

Rob Lagrain (27) studeerde in 2007 aan de KU Leuven af als master in Commercial Engineering (handelsingenieur) met een specialisatie in HR&O.

Onmiddellijk na zijn studies startte Lagrain als HR applicatieconsultant bij Capgemini België. Als functioneel consultant begeleidde hij voornamelijk projecten rond HR-applicaties. Zijn taken omvatten voornamelijk het analyseren en documenteren van behoeften, procesanalyse, configuratie en het testen van systemen.

Sinds februari 2011 is Rob Lagrain senior HRM-consultant bij PwC. Zijn takenpakket is zeer divers, gaande van business development tot het assisteren van klanten op het vlak van hun HR-informatiesysteem strategie tot HR-transformatie en het implementeren van beloningsstrategieën.

“Bij Capgemini heb ik vooral gewerkt in en rond HR-applicaties. Ik wilde graag mijn blik verruimen en meer aan HR-projecten werken die minder IT-gerelateerd zijn. Bovendien ben ik sinds mijn studies geboeid door de strategische impact die een gericht HR-beleid kan hebben op de bedrijfsresultaten.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen