< Terug naar overzicht

Rik Stifkens Cluster HR-manager ad interim bij CEVA Logistics

Rik Stifkens is sinds januari 2015 freelance HR-manager. In die hoedanigheid gaat hij voor een ‘business continuity’-opdracht nu ad interim aan de slag bij CEVA Logistics.

Rik Stifkens (40) studeerde in 1999 af als licentiaat Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Zijn eerste carrièrestappen zette hij als SAP-consultant bij Professional Trainees Belux. Nadien was Stifkens achtereenvolgens HR-manager/director bij WCA Alro, TDS Logistics, Topcom, CRH en Medialaan.

In januari 2015 besloot Rik Stifkens als freelance HR-manager aan het werk te gaan. Zijn eerste freelance-opdracht vervulde hij bij CRH als HR-manager ad interim. In augustus 2015 ging Stifkens aan de slag bij CEVA Logistics als Social Relations Advisor. In maart 2016 ruilde hij die functie in voor de titel Cluster HR-manager ad interim: een ‘business continuity’-opdracht waarbij Stifkens de brug maakt tussen de vorige HR-manager en een nieuwe, nog aan te werven opvolger.

Het is een generalistische HR-functie met specifieke uitdagingen op het vlak van social relations, rekrutering en organisatiecultuur. Stifkens hoopt “op een pragmatische wijze toegevoegde waarde te leveren op het vlak van personeelsbeleid in de ruime zin van het woord. Voor mij als Vlaming is het in ieder geval een bijzonder boeiende opdracht in de regio Le Centre / Charleroi.”

CEVA Logistics is 3PL-provider voor Johnson & Johnson (3PL: 3rd party logistics) op de sites Courcelles (medical devices, 500 medewerkers) en La Louvière (pharma, 100 medewerkers).

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen