< Terug naar overzicht

René Philips promoveert bij KPMG

René Philips, vennoot van KPMG in België, heeft de rol opgenomen van regionaal verantwoordelijke voor International Executive Services (IES) voor KPMG in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

René Philips (46) is vennoot van KPMG en sinds 1983 werkzaam in de Tax & Legal-afdeling van het KPMG-netwerk in België. In 1988 promoveerde hij tot manager, in 1990 tot senior manager, in 1991 tot director, en in 1992 werd hij vennoot van KPMG Tax & Legal Advisers. Hij richtte in 1995 de afdeling International Executive Services op in België, die ondertussen uitgebouwd is tot een center of excellence binnen KPMG. Geleidelijk aan kreeg hij er meer nationale en internationale rollen bij.

Als regionaal verantwoordelijke zal hij, in de belangrijkste regio waar het internationale KPMG-netwerk vertegenwoordigd is, de activiteiten binnen de serviceline International Executive Services aansturen. Hij blijft wel verder instaan voor de leiding van de Belgische afdeling.

Philips studeerde in 1983 af aan het Vlekho, als licentiaat handels- en financiële wetenschappen. Aanvullend behaalde hij in 1985 het diploma master in fiscaliteit aan de Ecole Supérieure des Sciences Fiscales te Brussel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen