< Terug naar overzicht

Renaud Dechamps manager PR & Public Affairs bij Randstad

Renaud Dechamps is manager Public Relations & Public Affairs voor Brussel en Wallonië bij HR-dienstverlener Randstad in België. Hij volgt Jacques Hermans op.

Renaud Dechamps startte na zijn studies Toegepaste Communicatie zijn carrière als journalist bij Fun Radio, alvorens het sportteam van RTBF te vervoegen.

Na het realiseren van een internetplatform voor journalisten (Inter-Press-IAJI), werkte hij gedurende vijf jaar als press officer bij Banksys. Vooraleer hij startte bij Randstad, heeft Renaud ervaring in corporate communications en public affairs opgedaan als consultant bij Leads United, als associate director bij Interel en als senior consultant bij Whyte.

Renaud Dechamps versterkt de afdeling Corporate Communications & Public Affairs onder leiding van Jan Denys. Als woordvoerder zal Dechamps het belangrijkste aanspreekpunt zijn voor de Franstalige pers. Hij zal zijn expertise en ervaring gebruiken om Randstad te vertegenwoordigen bij de vele stakeholders. Emily Meiresonne blijft in de functie van PR/PA Officer.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen