< Terug naar overzicht

Régis Mulot van Levi Strauss naar Staples

Régis Mulot, nu nog VP HR & Community Affairs bij Levi Strauss Europe, wordt in januari 2009 VP HR International bij de Amerikaanse groep Staples.

Régis Mulot zal bij Staples, distributeur van bureaumeubelen en één van de grootste producenten van kantoorartikelen, HR-verantwoordelijke zijn voor de activiteiten retail, catalogus, internetbestellingen en printing in Europa, Latijns-Amerika, Azië en Australië. Vanuit Amsterdam zet hij het HR-beleid uit voor de ongeveer 20.000 medewerkers.
Mulot is licentiaat Rechten (Université Panthéon Assas ‘Paris II’, 1988). Hij specialiseerde in ‘Public Administration’ aan het Institut International d'Administration Publique en de Université Paris Dauphine. Hij startte zijn carrière als HR-manager Training & Industrial Relations bij Chronopost France.
In 1991 werd hij Business Planning Analyst & Project Manager bij IPC Technology, om drie jaar later te startten bij GTECH Corporation. Mulot was er eerst Regional HR Manager Europe en later HR Director EMEA. In 1998 nam hij ook de HR-verantwoordelijkheid voor Azië en Australië op.
Na twee jaar als Corporate HR Director bij Broadnet Europe, trad hij in 2002 in dienst bij Levi Strauss Europe. Na twee jaar als Director Rewards & Shared Services , werd hij Vice President HR, Community & Corporate Citizenship. Zijn opvolger bij Levi's is nog niet gekend.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen