< Terug naar overzicht

Raymonde Vander Goten financieel- en personeelsverantwoordelijke CultuurNet Vlaanderen

CultuurNet Vlaanderen heeft een nieuwe financieel- en personeelsverantwoordelijke: Raymonde Vander Goten. Ze komt van Swiss Life Belgium.

Raymonde Vander Goten volgde een opleiding Commerciële Wetenschappen (Instituut Cooremans, 1966), Accounting (La Salle Extension University of Chicago, 1974) en behaalde een postgraduaat Financial Management en Analyse (Institut Supérieur de Commerce St. Louis, 1985). Van 1996 tot 1999 was ze actief voor UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties. Vander Goten was er hoofd van de financiële diensten vanuit het hoofdkwartier te Genève.
Bij haar volgende werkgever, Haemonetics Benelux, combineerde Vander Goten, als Finance and Administration Manager Benelux, twee jaar het dagelijks bestuur op het vlak van financiën en administratie met HRM. Hierna was ze twee jaar Controller voor het cost center van het CHUV (Centre Hospitalier Universitaire Vaudois) te Lausanne. Sinds 2006 was Vander Goten aan de slag bij Swiss Life Belgium waar ze Business Process Modelling op zich nam (evalueren van businessprocessen).
Bij CultuurNet Vlaanderen staat Vander Goten nu in voor het financieel beheer, het personeelsbeleid en de organisatorische en administratieve werking. Ze rapporteert aan Filip Vandenweghe, directeur Zakelijk Cel. Vander Goten voert de boekhouding, analyseert de financiële cijfers en verzorgt de begroting, maar staat ook in voor de loon- en tijdsadministratie, de personeelsadministratie en –organisatie. Verder is Vander Goten ook aanspreekpunt voor de concrete personeelsvragen van elke werknemer, staat ze in voor de werksfeer en werkomstandigheden en ondersteunt ze de processen van werving en selectie, personeelsplanning en evaluatie. Vander Goten volgt Iris Peeters op die op zoek ging naar een nieuwe uitdaging.
CultuurNet Vlaanderen realiseert zijn opdrachten in direct overleg en samenwerking met het kabinet van de Vlaamse minister van Cultuur en de administratie Cultuur. De missie luidt: meer mensen meer 'goesting' in meer cultuur geven. Daarom onderhoudt men onder andere een CultuurDatabank voor Vlaanderen en doet men aan collectieve marketing op het niveau van Vlaanderen, de provincies, regio’s, steden en gemeenten.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen