< Terug naar overzicht

Rafaëlle De Troeyer wordt HR Business Partner bij Safmarine

Safmarine Container Lines, een van de grootste maritieme transporteurs van containers en stukgoed in België, heeft Rafaëlle De Troeyer aangeworven als HR Business Partner.

Rafaëlle De Troeyer (29) is licentiaat Handelswetenschappen (Lessius Hogeschool Antwerpen). Ze begon haar carrière in 2001 bij PricewaterhouseCoopers als reward consultant. In 2004 ging ze aan de slag als personeelsfunctionaris logistiek en ondersteunende diensten bij Daf Trucks Vlaanderen nv. Ze klom er op tot personeelschef van de assenfabriek. Bij Safmarine zal ze als HR Business Partner HR-instrumenten ontwikkelen en advies, coaching en ondersteuning bieden aan de managers en het personeel bij het uitwerken van het HR-beleid. Ze zal ook actief zijn in het rekruterings-en wervingsproces van nieuwe medewerkers en het talent- en competentiemanagement.
Safmarine Container Lines nv is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 130 landen met meer dan 1500 werknemers. Het hoofdkantoor te Antwerpen telt zo’n 200 medewerkers.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen