< Terug naar overzicht

Rachel De Rudder bij Durabrik

Rachel De Rudder is niet langer HR-manager België bij de industriële bouwondernemer Visser & Smit Hanab. Ze stapte over naar woning- en appartementenbouwer Durabrik, waar ze nu directeur HR en Interne Communicatie is.

Sinds begin april is Rachel De Rudder (37) HR-directeur bij Durabrik Bouwbedrijven in Drongen. Ze zal de interne communicatie in goede banen leiden en daarnaast instaan voor de roll-out van het personeelsbeleid. De functie van HR-directeur is nieuw binnen Durabrik.

Rachel De Rudder, licentiaat Klinische Psychologie (UGent,1997), ging na haar studies aan de slag op de personeelsadministratie bij Volvo Cars Gent. Na een jaar stapte ze over naar een toeleverancier van Volvo Cars, Sommer Allibert Industrie. Doorheen verschillende overnames en shared issues werd ze er HR-coördinator en vanaf 2003 HR-manager. Ze was in die functie verantwoordelijk voor het HRM van een groep van een 350-tal personeelsleden, verspreid over twee bedrijven, Faurecia Industrie en Automotive.

Sinds mei 2006 was De Rudder HR-manager België bij de industriële bouwonderneming Visser & Smit Hanab. Ze wordt er opgevolgd door Hilde Blondeel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen