< Terug naar overzicht

Promedia stelt Liesbet Dekegel aan als HR-coördinator

Liesbet Dekegel is HR-coördinator bij Promedia geworden. Zij is verantwoordelijk voor de ongeveer 400 non-sales werknemers.

Liesbet Dekegel (27) is licentiaat Handelswetenschappen optie Human Resources (Ehsal). Bij Promedia wordt ze verantwoordelijk voor de rekrutering van alle non-sales medewerkers, contractbesprekingen, overgangen naar tijdskrediet, verplaatsingen naar andere afdelingen of vestigingen enz. Daarnaast treedt ze op als back-up voor de HR-coördinatoren in sales. Dit houdt in dat Dekegel in piekperiodes daar mee inspringt voor de rekrutering.

Liesbet Dekegel startte in 2002 haar carrière als medewerker op de dienst rekrutering en selectie bij de farmaceutische productiesite van Pfizer in Puurs. Ze stond er in voor de screening van sollicitaties, het up-to-date houden van de jobsites, contractbesprekingen, onthaal van nieuwe medewerkers, de opvolging van tijdelijke contracten en proefperiodes en het afnemen van selectiegesprekken en testen. Daarna werkte ze voor Unipro, een industriële bakkerij, waar ze bevoegd was voor de personeelsadministratie, de verlofplanning van de arbeiders, de rekrutering en de interne communicatie. Ze deed er ook contractbesprekingen en werkte er mee het absenteïsmebeleid uit.

Promedia is de uitgever van de Gouden Gids en maakt deel uit van World Directories.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen