< Terug naar overzicht

Professor Paul Matthyssens decaan van Antwerp Management School

Professor Paul Matthyssens is de nieuwe decaan van de Antwerp Management School. Hij volgt professor Philippe Naert op, die aan de school verbonden blijft als voorzitter van de Internationale Adviesraad.

Paul Matthyssens (58) is professor Strategisch Management aan de Antwerp Management School en de Universiteit Antwerpen. Daarnaast is hij ook gastspreker aan verschillende opleidingsinstituten in onder meer Nederland, Italië, Denemarken en Zweden.

Matthyssens is houder van de PASCION Chair on Purchasing & Value Creation aan de Universiteit Antwerpen en zetelt in de Industriële Raad van de Vlaamse minister-president. Hij publiceerde in academische toptijdschriften zoals Journal of Management Studies, Strategic Organization, Industrial Marketing Management, Long Range Planning, Technovation and Journal of Purchasing & Supply Management.

Zijn onderzoeksdomein omvat bedrijfs- en industriële marketing, waarde-innovatie, globale strategie en aankoopstrategie. Hij maakt deel uit van verschillende redactieraden en adviseert bedrijven zoals ERIKS, SD Worx, Roche, Finmeccanica en Oiltanking. Hij is ook adviseur van sectorfederaties en de provinciale overheden van Antwerpen over hun industrieel beleid en hun bedrijvencentra en wetenschapspark.

Sinds 1 september 2013 is professor Paul Matthyssens de nieuwe decaan van Antwerp Management School. Hij volgt professor Philippe Naert op, die aan de school verbonden blijft als voorzitter van de Internationale Adviesraad.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen