< Terug naar overzicht

Pieter Mathys naar A Priori

HR-dienstverlener A Priori uit Aarschot trok recent Pieter Mathys aan als HR-consultant.

Pieter Mathys (32) werd weggeplukt bij MSource waar hij de afgelopen 4,5 jaar instond voor de aanwerving van medische profielen in België en Zuid-Europa, voor de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen.

Mathys was voordien actief als HR-adviseur bij DVV Verzekeringen waar hij onder andere meewerkte aan een nieuwe functieclassificatie en de aanspreekpersoon was voor het verstrekken van sociaaljuridische informatie aan enkele interne afdelingen. Hiervoor werkte Mathys bij Sitel Europe, waar hij in 1996 zijn carrière begon als technical support agent. Medio 1997 groeide hij door tot manager van het Europese support team van Texas Instruments en sinds 1999 was hij als recruitment officer verantwoordelijk voor de werving en selectie van de verschillende staffuncties en als assessor actief tijdens de assessment centers in de aanwervingsprocedure voor teammanagers.

Na het afronden van zijn opleiding licentiaat Vertaler Duits-Spaans behaalde Mathys een postgraduaat HRM aan de EHSAL Management School.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen