< Terug naar overzicht

Philippe De Bock van Telenet naar Delhaize

Philippe De Bock is de nieuwe vice president recruitment, executive development en succession planning bij Delhaize Group. Hij komt van Telenet.

Philippe De Bock (43) is maatschappelijk assistent en volgde bijkomende opleidingen HRM aan UAMS en EHSAL, en Advanced Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Hij kan bogen op een pak HR-ervaring. Zo was hij aan de slag bij American Express, Cummins Diesel, Belgacom, DHL, Chiquita en Telenet. Bij Telenet is De Bock tot op vandaag senior HR business partner & talent sourcing manager. Op 1 maart wordt hij vice pesident recruitment, executive development & succession planning bij Delhaize Group.

In zijn nieuwe functie wordt De Bock verantwoordelijk voor de rekrutering, ontwikkeling en succession planning van de top executives binnen de Delaize Group en dit op wereldwijd niveau. Hij zal in deze functie rechtstreeks rapporteren aan Nicolas Hollanders, EVP Human Resources Delhaize Group. Bij Telenet is nog geen opvolger aangewezen voor De Bock.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen