< Terug naar overzicht

Philippe De Bock van DHL naar Chiquita

Vanaf februari 2005 zal Philippe De Bock als Global HR Business Partner wereldwijd HR-ondersteuning verlenen aan de supply chain-organisatie van bananenproducent Chiquita. Hij zal ook deel uitmaken van het managementteam.

Philippe De Bock (40) is sociaal assistent (Stedelijk Hoger Instituut voor Sociale Studie, Gent) en volgde bijkomende opleidingen aan onder meer UAMS, De Vlerick School, Henley Management College en Insead. Hij startte zijn loopbaan bij American Express als kredietanalist en groeide er in de negen jaar dat hij er werkte door tot Human Resources Executive. Na een tussenstop bij Cummins Diesel (HR-manager), ging De Bock in 1999 aan de slag als HR Director bij Belgacom, achtereenvolgens bij de divisies Skynet, Home Business Solutions en Group Talent Management.


De samenwerking met zijn vorige werkgever, DHL Worldwide Network was door de verhuis van zijn functie – Global Talent Manager – naar Bonn van korte duur. Na iets meer dan een jaar ruilt De Bock dus de pakjes voor bananen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen