< Terug naar overzicht

Philip Decleene nieuwe personeelsmanager bij Nijs Logistic Group

Sinds februari heeft Groep Nijs Philip Decleene aangesteld als personeelsmanager. Hij volgt Jürgen Monten op, die vertrok naar dienstverlener SD Worx.

Philip Decleene (42) is licentiaat Handels- en Bestuurswetenschappen, optie HRM (Ehsal) en behaalde een graduaat Marketing-Distributie aan het PHI Hasselt. Hij startte zijn loopbaan in de publieke sector: een jaar op het secretariaat van het kabinet van de minister van Landsverdediging en een jaar als stafmedewerker van de Vlaamse minister van Tewerkstelling en Milieu. In 1996 werd hij kabinetssecretaris van de gouverneur van Limburg. Twee jaar later ging hij als HR-manager aan de slag bij het Limburgse transport- en logistieke bedrijf Groep Essers. Van 2002 tot 2006 was Decleene manager productontwikkeling en senior consultant bij Sofim Dienstengroep. Hierna was hij een jaar directeur Personeel en Organisatie van het OCMW Hasselt.

Sinds maart 2007 was Decleene operationeel manager bij Impact Interim. Hij beheerde er de interne organisatie (afdelingen HR, IT, administratie en aankoop). Daarnaast had hij er de leiding over het Polen-project, waarbij buitenlandse werknemers (uit Polen, Bulgarije en Roemenië) als uitzendkrachten in knelpuntberoepen tewerkgesteld werden.

Transportbedrijf Nijs telt momenteel zo’n 120 medewerkers in België en 15 in Polen, heeft dagelijks meer dan 100 vrachtwagens op de weg en is actief in bijna heel Europa.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen