< Terug naar overzicht

Peter Vanremoortele versterkt werking naar publieke sector bij USG People

Peter Vanremoortele wordt Business Development Manager voor de publieke sector bij HR-dienstengroep USG People.

Peter Vanremoortele (47) neemt de functie van Business Development Manager op voor de publieke sector bij USG People in België. In deze nieuwe functie staat hij in voor het opzetten en uitbreiden van de activiteiten van de werkmaatschappijen van USG People naar de publieke sector. Hij legt rechtstreeks verantwoording af aan Hubert Vanhoe, Vice President USG People België.

“USG People ziet dat ook de publieke sector behoefte heeft aan flexibele HR-dienstverlening om zijn dynamisering en professionalisering voor te zetten. Onze gespecialiseerde werkmaatschappijen bieden een waaier aan oplossingen die meer dan ooit gepast zijn voor de publieke sector. Ik kijk er naar uit om deze oplossingen samen met onze HR-professionals te gaan uitwerken”, zegt Vanremoortele. “Eén van de eerste uitdagingen die ik wil aangaan, is het stroomlijnen van onze commerciële aanpak van de publieke sector over alle werkmaatschappijen heen.”

Vanremoortele is licentiaat in de Rechten en bijzonder licentiaat in het Sociaal Recht. Hij blikt terug op ruim 20 jaar ervaring in de HR-business. Hij startte zijn carrière bij SD Worx als juridisch adviseur, werd vervolgens personeelsdirecteur bij De Persgroep en was dan tien jaar actief als HR-consultant en interim-manager bij diverse bedrijven (onder meer Ernst & Young, SD Worx en Expectra).

“Deze solide HR-bagage en zijn eerdere ervaring en affiniteit met de publieke sector bieden Peter een uitstekende uitgangspositie om als Business Development Manager onze USG People-bedrijven te begeleiden in de verdere ontwikkeling van onze activiteiten in dit marktsegment. De verdere vrijmaking van de publieke sector biedt in België immers nog heel wat opportuniteiten waarvoor wij op een efficiënte en gestructureerde manier de juiste oplossingen willen aanbieden”, zegt Hubert Vanhoe, Vice President bij USG People Belgium.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen