< Terug naar overzicht

Peter Van Son van SD Worx naar UAMS

Peter Van Son heeft een carrière van acht jaar bij SD Worx afgesloten. Hij is nu verantwoordelijk voor het op maat ontwikkelen van management development programma's bij UAMS.

Peter Van Son (45) bezit een master Bedrijfssociologie (UA, 1987), een master Sociaal Recht (VUB, 1988) en een leergang Opleidingskunde (FCE, 2004). Hij begon zijn professionele carrière zo’n twintig jaar geleden bij Groep De Familie (een sociale dienstengroep), waar hij diverse functies bekleedde van lijnmanager tot adjunct van de directie.
Na een tussenstop bij Partena als trainingmanager voor de corporate HR-afdeling, koos hij in 2001 voor SD Worx. Hij was er achtereenvolgens Development Manager, HR Business Partner en HR Manager Organizational Development.

Bij zijn nieuwe werkgever UAMS, de autonome managementschool verbonden aan de Universiteit Antwerpen, draagt Van Son de verantwoordelijkheid over het uitbouwen van een nieuwe divisie gericht op bedrijven/organisaties die ‘inhouse’ management development programma’s willen ontwikkelen. Van Son: “Ik wil mijn passie voor het domein opleiden en leren samen met mijn praktische ervaring, aanwenden in een nieuwe omgeving op het kruispunt tussen business en ontwikkeling. UAMS is een kleine speler in de wereld van de internationale business schools. Ik ben ervan overtuigd dat we met een vernieuwde ploeg onder leiding van waarnemend decaan Philippe Naert, een professioneel aanbod kunnen neerzetten dat beantwoordt aan de noden van bedrijven en organisaties die willen investeren in managementontwikkeling.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen