< Terug naar overzicht

Peter Van Lindt is global HR-director bij Financial Architects (FinArch)

Peter Van Lindt is sinds maart global HR-director bij Financial Architects (FinArch), een ontwikkelaar van software voor financieel beheer met meer dan 200 medewerkers.

Peter Van Lindt (49) behaalde een master in Arbeidspsychologie aan de VUB. Hij startte zijn loopbaan in 1986 bij Agfa als HR-manager Compensation & Benefits. Nadien had hij er verschillende HR-functies in de productie, engineering en R&D-afdelingen.

In september 1997 stapte hij als HR-director over naar AB InBev. In 2001 groeide hij er door tot global HR-director. In 2008 ging Van Lindt aan de slag als global HR-director bij LMS International. Twee jaar later, in januari 2011, stapte hij over naar Sarens, eveneens als global HR-director.

Sinds maart 2012 is Van Lindt global HR-director bij FinArch, een ontwikkelaar van software voor financieel beheer. Het bedrijf telt meer dan 200 medewerkers en heeft afdelingen in Luxemburg, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

“De grote uitdaging is om HR verder uit te bouwen als een professionele support-organisatie die FinArch actief zal ondersteunen in haar verdere Internationale groei”, zegt Van Lindt.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen