< Terug naar overzicht

Peter Samyn waarnemend voorzitter directiecomité FOD Sociale Zekerheid

De gewezen HR-directeur bij de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en Leefmilieu, Peter Samyn, is waarnemend voorzitter van het directiecomité van de FOD Sociale Zekerheid.

Peter Samyn behaalde een master Psychologie aan de UGent (1986) en startte als HR-consultant bij CPMview Consulting en als selectieconsultant bij de Generale Bank. Al snel maakte hij de overstap naar de publieke sector. Van 1995 tot 1998 was hij HR-directeur bij de Vlaamse Milieumaatschappij. Vervolgens werd hij bij Selor selectieconsultant. Van 2000 tot 2004 was Samyn HR-directeur bij de FOD Personeel & Organisatie.

Samyn was ook ruim veertien jaar lang HR-directeur bij de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en Leefmilieu. In mei 2018 werd hij Directeur-Generaal Beleidsondersteuning en Coördinatie bij de FOD Sociale Zaken. Sinds april is hij benoemd tot waarnemend voorzitter van het directiecomité van de FOD Sociale Zaken. Hij treedt er in de voetsporen van Frank Van Massenhove die begin deze maand met pensioen ging.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen