< Terug naar overzicht

Peter Lenaerts is HR Succes Manager Consult bij Acerta

Sinds februari is Peter Lenaerts bij HR-dienstverlener Acerta aan de slag als HR Succes Manager Consult. “Het is mijn doel om succesvolle realisaties te vertellen aan andere bedrijven, zodat HR geen volger, maar een leider wordt”, verduidelijkt Lenaerts.

Peter Lenaerts (32) behaalde in 2009 een diploma Handelswetenschappen (optie Fiscaliteit) aan de Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB). Zijn eerste carrièrestappen zette hij datzelfde jaar als Tax Adviser bij KPMG. In de zomer van 2012 maakte Peter Lenaerts de overstap naar AXA als C&B Specialist. Hij concentreerde er zich op de ontwikkeling en implementatie van loonoptimalisaties, het opzetten van een interne en externe benchmarkpolitiek, en het oprichten van een expat-expertisecentrum op groepsniveau.

In februari van dit jaar zette Peter Lenaerts de stap naar Acerta. “Als HR Succes Manager Consult is het mijn uitdaging om bedrijven ideeën en tips aan te reiken hoe ze vanuit HR de organisatie succesvoller kunnen maken. Het is mijn doel om succesvolle realisaties te vertellen aan andere bedrijven, zodat HR geen volger, maar een leider wordt. Tijdens mijn vorige job heb ik geleerd dat onder andere C&B en flexibele verloning de tevredenheid van de medewerkers verhogen en de kans geven aan de werkgever om een systeem op maat uit te werken”, aldus Peter Lenaerts over zijn nieuwe functie.

Acerta is één van de toonaangevende HR-dienstengroepen in België. Het heeft 1335 medewerkers in dienst, verspreid over 21 kantoren in België. De organisatie heeft een jaarlijkse omzet van 170 miljoen euro.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen