< Terug naar overzicht

Peter De Bley partner HR Services PwC

PricewaterhouseCoopers (PwC) heeft nieuwe vennoten benoemd voor zijn Belgische activiteiten. Peter De Bley is partner geworden binnen de afdeling HR Services.

Peter De Bley (39) leidt binnen de afdeling HR Services de activiteit die zich richt op de menselijke factor in organisatieveranderingen binnen ondernemingen. De Bley begeleidt daarnaast organisaties om de toegevoegde waarde van menselijk kapitaal te verhogen door een proactief HR-beleid.
De Bley vulde een licentie Psychologie (KU Leuven) aan met een postgraduaat Economie (KU Leuven) en een master in Business Administration (Vlerick Leuven Gent Management School). Hij is ook lid van de raad van bestuur van ISW Limits, een spin-off van de KU Leuven.
De Bley deed zijn eerste werkervaring op als recruitment consultant bij Sodeva. Van 1994 tot 1996 was hij HR Officer bij Coopers & Lybrand. Daarna volgde hij bijna twee jaar als personeelsmanager bij BASF, om in oktober 1998 HR-manager te worden voor PwC Consulting. In april 2003 startte hij zelf als consultant. Als Senior Manager en later als Director heeft hij het HRM-departement van PwC vorm gegeven.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen