< Terug naar overzicht

Persona-prijs voor Anne Esguin

De Persona-prijs van de VDP-ADP Brussel-Brabant ging dit jaar naar Anne Esguin, voor haar licentiaatsverhandeling ‘L’évaluation des compétences proffessionelles. Analyse des outils propre à la gestion des compétences’.


In haar licentiaatsverhandeling ‘L’évaluation des compétences proffessionelles. Analyse des outils propre à la gestion des compétences’ betoogt Anne Esguin op basis van een grondige literatuurstudie dat het in stelling brengen van specifieke en degelijke instrumenten voor de evaluatie van competenties een noodzakelijke voorwaarde is voor het zinvol voeren van het eigenlijke competentiemanagement.


Esguin studeerde vorig academiejaar af als licentiate in de handels- en financiële wetenschappen aan het Brusselse Ichec. De gelegenheidsrede bij de overhandiging van de prijs werd uitgesproken door Jean Gandois. De Persona-prijs van de Vereniging van Personeelsdirecteurs Brussel-Brabant beloont elk jaar ‘de meest verdienstelijke eindverhandeling’ met betrekking tot personeelsbeleid.


Anne Esguin is inmiddels aan de slag als HR-officer bij het verkoopscentrum van Coca-Cola in Gosselies.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen