< Terug naar overzicht

Peggy Huyck HR & Quality Manager ING Car Lease

ING Car Lease, specialist in operationele autoleasing, heeft een nieuwe HR & Quality Manager aangetrokken. Peggy Huyck kwam over van Telenet.

Peggy Huyck (39) startte na haar bachelor Bedrijfsmanagement (1991, voormalig Sint-Lodewijk, huidig Karel de Grote Hogeschool, Antwerpen) als directieassistente bij FilmNet, het latere Canal+, waar ze ook nog een korte periode als aankoper werkte alvorens de overstap naar HR te maken. Ze werd verantwoordelijk voor de payroll en de opleiding van de Vlaamse entiteit en na een fusie ook voor de Waalse entiteit.
In 2004 werd Canal+ overgenomen door Telenet. Huyck begeleidde mee de integratie van de Canal+-medewerkers. Hierna legde ze zich toe op werving en selectie. De afgelopen vijf jaar stond ze in voor het rekruteren van de nieuwe medewerkers bij Telenet. Het laatste jaar was ze voornamelijk verantwoordelijk voor de werving en selectie van marketing en IT-profielen.

Huyck keert nu bewust terug naar een generalistische functie, waarbij alle aspecten van het HR-beleid aan bod komen. “Mijn opdracht binnen ING Car Lease bestaat erin de HR-processen te optimaliseren en hierbij de 123 medewerkers de juiste instrumenten aan te reiken die hen in staat stellen zichzelf te ontplooien.”, zegt Huyck. "Loopbaanbegeleiding vormt hier een belangrijk onderdeel van. Dit kadert volledige in de ‘Performance Management Culture’ van ING, wat ik bijzonder stimulerend vind. ING heeft een bedrijfscultuur waar bedrijfs- en menselijke waarden hand in hand gaan. Ik vind hier waarden terug waar ik persoonlijk veel belang aan hecht, zoals respect voor het individu en luisterbereidheid naar ieders input en feedback in alle geledingen van het bedrijf.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen