< Terug naar overzicht

Paul Bollen en Jos Hermans vertegenwoordigen FranklinCovey in België

Sinds eind mei heeft de Amerikaanse opleidingsgroep FranklinCovey een officiële vertegenwoordiging in België, meer bepaald in het Limburgse Overpelt. De leiding is in handen van algemeen directeur Paul Bollen en commercieel directeur Jos Hermans, die sa

Paul Bollen (45) is licentiaat Psychologie (KU Leuven) en volgde het programma HRM bij Ehsal. In zijn vorig professioneel leven was hij psycholoog bij een Medisch Opvoedkundig Bureau en kantoordirecteur en pedagogisch agentschapsdirecteur bij Dexia. Hij is ook senior trainer en bestuurder bij Unicorn Group (outdoor en indoor trainingen).
Jos Hermans (59) is arbeidssocioloog en genoot tevens een lerarenopleiding. Hij werkte voor Procter & Gamble in de Benelux en internationaal als rekruteringsmanager en trainingsmanager. Hermans is trainer-consultant sinds 1990. Hij maakt als zelfstandig trainer ook deel uit van Unicorn.
Tot voor kort werd de Benelux bediend vanuit Nederland. FranklinCovey België behoudt trouwens nauwe banden met Amersfoort. De organisatie verzorgt met gecertificeerde trainers workshops, maatwerktrajecten, trainingen en persoonlijke coaching in de sfeer van effectiviteit en leiderschap op basis van de filosofie van de Amerikaanse auteur Stephen Covey. Die verwierf grote bekendheid met het in 1989 gepubliceerde boek ‘The 7 Habits of Highly Effective People’.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen